25 februari 2016

SGP Veenendaal zet 555ste lid in het zonnetje!

De Veenendaalse SGP afdeling Gideon heeft een bijzondere mijlpaal bereikt: het 555ste lid is ingeschreven! De afgelopen maanden heeft het bestuur een ledenwerfactie georganiseerd, waardoor inmiddels circa 25 nieuwe leden zijn ingeschreven. Ook Gerbert de Leeuw meldde zich aan en viel direct in de prijzen. Hij is namelijk het 555ste lid van de lokale afdeling en dat moet gevierd worden!

Twee bestuursleden hebben Gerbert met zijn vrouw en kinderen verwelkomd met een overheerlijke slagroomtaart, een bos bloemen (oranje van kleur uiteraard) en ballonnen voor de kinderen. Daarbij is het gezin De Leeuw uitgenodigd voor een bezoek aan de SGP Tweede Kamerfractie, inclusief een rondleiding op het Binnenhof!

Op de vraag waarom ons 555ste lid zich heeft aangesloten bij de SGP antwoordt Gerbert: ‘de SGP is in mijn ogen de laatste jaren een realistischer koers gaan varen waarbij er ook meer oog is gekomen voor duurzaamheid en zorg voor de zwakkeren’.

Het bestuur van de lokale SGP afdeling is blij en dankbaar dat zij met haar achterban van inmiddels ruim 560 leden breed is vertegenwoordigd in de Veense samenleving.