HomeNieuwsEen veiiger Veenendaal

Een veiiger Veenendaal

Publicatiedatum: 20 dec. 2018

Een veiliger Veenendaal

Welke burger zou dat niet willen? Een veiliger Veenendaal. De SGP heeft veiligheid al jaren als speerpunt in het programma staan. Wij vinden het belangrijk dat alle betrokkenen, ook u als burger, bij het veiligheidsbeleid gehoord worden en lokale speerpunten kunnen aanleveren voor het gemeentelijk veiligheidsbeleid.

Binnenkort wordt het Integraal Veiligheidsplan Heuvelrug 2019 – 2022 besproken. Een regionaal veiligheidsplan voor vijf gemeenten. Criminaliteit stopt namelijk niet bij gemeentegrenzen, regionale samenwerking is dan ook belangrijk in de aanpak van criminaliteit. Daarnaast moet er aandacht zijn voor de lokale speerpunten die u als burger, ondernemers en andere betrokkenen hebben aangeleverd. Het gaat immers om uw en onze veiligheid in Veenendaal.

Daarom vinden wij het belangrijk dat het veiligheidsbeleid tijdig geëvalueerd en indien nodig aangepast wordt. Als criminelen hun werkwijze veranderen moet dat helemaal gelden voor hen die waken over onze veiligheid. De SGP fractie wenst iedereen een gezond, voorspoedig en veilig 2019.

Dave Scheele
Raadslid SGP